Meteen naar de inhoud

Drie schilderijen voor burgemeesterskamer Hilversum

Sinds november 2022 hangen drie van mijn Hilversumse schilderijen in de burgemeesterskamer van het raadhuis te Hilversum. Ze zijn aangekocht voor de vaste kunstcollectie door Nora Bosscher, collectiebeheerder van gemeente Hilversum.

De gemeente heeft gekozen voor drie werken die drie kanten van Hilversum laten zien:

  • een schilderij van landgoed Zonnestraal
  • het Langgewenst met MOUT
  • de entree van het raadhuis van Hilversum

Dinsdag 15 november werden de werken opgehangen op een wel zeer bijzondere locatie: in de werkkamer van burgemeester Gerhard van den Top. Kijk eens hoe mooi ze erbij hangen! Nooit gemaakt om naast elkaar te hangen, maar in ze komen fantastisch tot hun recht tussen het vele blauw en bruin van de door Dudok ontworpen ruimte.