Meteen naar de inhoud

Opdrachten

Wil je een schilderij in opdracht laten maken? Bijvoorbeeld een favoriete plek in de stad, een winkel of een adres waar je goede herinneringen aan hebt? Ik schilder met plezier in opdracht. Van tevoren maak ik dan foto’s op de locatie. Vinden we dat samen een geschikt uitgangspunt voor een schilderij, dan maken we afspraken over formaat en aanpak, en dan ga ik aan de slag.  Neem contact op om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor een opdracht.

Schilderij in opdracht

Hieronder zie je een voorbeeld dat ik in opdracht heb gemaakt: het schilderij Small Talk, een mooie Amsterdamse hoek in de Concertgebouwbuurt. Het is een doek van 100 x 120 en het hangt prachtig bij de – zeer tevreden – eigenaars.

Smalltalk
Het schilderij Small Talk (100 x 120 cm), gemaakt als herinnering voor de voormalige bewoners van een van de etages van dit mooie Amsterdamse pand.
Metsulaan HIlversum
Een schilderij van een jarendertigwoning in Hilversum. Het speciale perspectief laat de straat goed uitkomen, het licht leidt het oog naar de middenwoning waar het om gaat.
Diederichslaan Driebergen
Natuurlijk hoeft niet elk stadsstuk een scene uit de grote stad te zijn … voor een opdrachtgever in Driebergen schilderde ik de winterse Diederichslaan.

Hoe komt zo’n schilderij tot stand? Een filmpje over Small Talk.