Ga naar de inhoud

Open atelierdagen 25 en 26 november 2023

Welkom in mijn atelier! Op twee dagen is mijn atelier open voor bezoek van 12 tot 17 uur. Op zaterdag is er een speciale atelierpuzzeltocht van Art Hilversum. Op beide dagen heb ik open atelier en atelier-uitverkoop!

Zaterdag 25 november: OPEN035

Op zaterdag 25 november organiseert Art Hilversum een atelierpuzzeltocht waaraan ik meedoe. Het motto: bezoek de ‘best kept secrets’. In Hilversum wonen en werken meer kunstenaars dan je denkt. Het evenement OPEN035 op zaterdag 25 november geeft je de kans om een aantal op te zoeken op de plek waar ze werken. Bezoek de kunstenaars in hun ateliers.

Neem de fiets naar deze ‘Best kept secrets’ en doe mee aan de puzzeltocht:

  • 1. Haal een puzzeltocht-formulier op in galerie ART Hilversum, Kerkstraat 92, open vanaf 12.00 uur
  • 2. Bezoek 25 november tussen 12.00 en 17.00 de ateliers op deze ‘Best kept secrets’-puzzeltocht.
  • 3. Kun je vier van de acht kunstwerken op het puzzelformulier terugvinden? Dan ligt er een mooie verrassing klaar in de galerie, Kerkstraat 92.

Meer info over cultureel evenement OPEN035: https://arthilversum.nl/open035/

Zondag 26 november open atelier

Het atelier van Eric Tiggeler / Stadsstukken is ook open op zondag 26 november van 12 tot 17 uur. Op beide dagen ben je van harte welkom om mijn schilderijen te komen bekijken. Er is een speciale atelier-sale: schilderijen voor een speciale prijs. Misschien loop jij met een schilderij onder je arm het atelier uit! 🙂

Waar en wanneer?

  • Atelier Eric Tiggeler: Gabriel Metsulaan 16, 1213 EW Hilversum. Vrij toegang, aanmelden niet nodig.
  • Open op zaterdag 25 en zondag 26 november van 12 tot 17 uur.